tirsdag 19. august 2014

Helt vanlig Norske Pannekaker


Det er fult mulig at de pannekakene du kjenner til er de Norske Pannekaker. Forskjellen på Norske og Amerikanske pannekaker er ikke så alt for stor, men personlig liker jeg de Norske pannekaker litt bedre.


Det er beregnet kun 5 minutter på å forberede denne pannekakerøre.




Dette trenger du:

3 dl hvetemel
4 gårds egg
5 dl H-melk
halv ts salt




Slik gjør du:

Bland det tørre sammen før du tilfører egg og melk. Sørg for å blande godt, så det ikke blir noe klumper.

Ha litt stekesmør i en stekepanne på middels varme og hell i røre slik at det dekker hele stekepannen. Stekes til gylden gule på begge sider.

Mer er det ikke å vite for å lage helt enkle norske pannekaker... Et godt tips for en litt bedre smak, er å tilføre en halv ts kanel i røra for den som liker det.

Smaker godt med stekt bacon og sukker.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar